Lille raviolifabrik skyder op på Fejø

Et lokalt par har sat gang i ravioliproduktion på Fejø. Først skal produkterne ud til lokale restauranter, derefter større salg.
Melet til raviolien stammer fra hvede. | Foto: Agrana/ PR
Melet til raviolien stammer fra hvede. | Foto: Agrana/ PR

Landdistriktspuljen har investeret 401.000 kr. i den nystiftede virksomhed Pasta Principato på Fejø.

Det skriver Folketidende.

Pengene vil parret bag virksomheden, Diego Principato og Katharina Fredslund, bruge på maskiner og renovering af industrikøkken, så produktionen snarest kan starte.

I første omgang skal raviolien sælges til lokale restauranter og cafeer, mens det på sigt skal sælges til delikatesseforretninger landet over.

Raviolen fryses ned og sælges frossen.

Gasa Nord Grønt-medlemmer vil med på convenience-vognen

Orkla sælger dansk pastakending til søsterselskab

Italien åbner verdens største fødevarepark

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også