FødevareWatch

Tysk Arla-konkurrent planlægger stor udvidelse

Det tyske andelsselskab Hochwald vil ligesom sine store konkurrenter i Danmark, Holland, Schweiz og Frankrig være langt større på langtidsholdbare mejerprodukter. Et nyt stort anlæg skal sørge for, at mejeriet også for international gennemslagskraft.

Foto: Colourbox

På en ny mejeriproduktion i  Nordrhein Westphalen vil tyske Hochwald opføre en ny mejeriproduktion, hvor 250 nye mejeriansatte årligt skal omdanne 800 millioner liter til mejeriprodukter.

Det skriver Dairyreporter.com.

Planen er, at den nye produktion skal opføres i Mechernich, og endnu mangler kun den endelige byggetilladelse fra de lokale myndigheder, skriver hjemmesiden.

Opføreselsen af den nye produktion sker som led i mejeriets internationale planer, der peger frem mod 2020. Her vil det ellers lokalt orienterede andelsmejeri være klar med flere produkter, der kan gøre sig i det internationale marked for mejeriprodukter - et marked man allerede hoppede ombord i i 2016, da man toog en produktion af mælkepulver i brug.

Arla trækker sig ud af Alperne og afvikler sydtysk milliardforretning

Arla sælger ud i stort europæisk marked

Tysk mælkekoncern underskriver tre-årig kontrakt med Lidl

Arlas tyske datterselskab har underskud på 1,3 mia kr

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier