FødevareWatch

Plantebaseret ål på vej

Både Asien og Europa vil inden længe kunne vælge et blantebaseret alternativ til ål serveret af japansk grossist.

Foto: POLFOTO

I løbet af 2018 regner den japanske grossist Nishimoto med, at kunne tilbyde et plantebaseret alternativ til ål lavet på aubergine.

Også tun står på gossistens to do-liste, skriver Foodnavigator-asia.com, der oplyser, at verdens første plantebaseret tun blev introduceret sidste år.

Tunen er lavet på tomater, soya uden GMO, filtreret vand, sesamolie og sukker.

Ifølge mediet er det den New York-baserede virksomhed Ocean Hugger Foods, der skal fremstille den plantebaserede tun og ål.

Plantebaseret måltidskasseselskab i USA henter tocifret millioninvestering

Vegetarselskab rejser over en halv mia kr til nyt sats i Asien

Føtex vil sælge veganske "æg": Kaldes "vildledende" og "på kant med reglerne"

Nestlé øger væksten med tiltro til 'flexitarer'

Forsiden lige nu

Svensk veganerkomet vil starte produktion i USA

Svenske Oatly, der ligesom danske Naturli Foods producerer en stribe plantebaserede mælkealternativer, vil møde den voksende amerikanske efterspørgsel med opførelsen af en ny fabrik 'over there'.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier