FødevareWatch

Fødevarepolitisk tænketank får kendte ansigter i bestyrelsen

Tænketanken Frej har udpeget en ny bestyrelse, som blandt andet rummer en tidligere CSR-direktør i Dansk Supermarked og en tidligere chefredaktør for Politiken.

Jacob Ehrbahn/Politiken
Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken

Den uafhængige fødevarepolitisk tænketank Frej får halvandet år efter stiftelsen en ny bestyrelse, hvoraf flere er kendte skikkelser i dansk erhvervsliv.

Det oplyser Frej i en pressemeddelelse.

Den nystiftede bestyrelse består af:

  • Torben Nielsen, tidligere direktør i Kopenhagen Fur
  • Bo Lidegaard, tidligere chefredaktør på Politiken
  • Helene Regnell, tidligere csr-direktør i Dansk Supermarked og Mærsk Line
  • Christina Pamela Christiansen, tidligere managing director i Startupbootcamp i Kina
  • Lina Nilsson, studerende og frivillig i Tænketanken Frej, som er valgt til repræsentant for nonprofittænketankens flere end 50 frivillige.

"Jeg ser enormt meget frem til at arbejde med Frej, der på kort tid har formået at sætte sig selv på Danmarkskortet. Jeg er ikke i tvivl om, at Frej er den rette aktør til at sikre et mere bæredygtigt Fødevaredanmark," siger Helene Regnell, der er konstitueret formand frem til generalforsamlingen i 2019, i pressemeddelelsen.

Frej har ligeledes besluttet at åbne for medlemmer fra september 2018. Det betyder, at den siddende bestyrelse fremover skal vælges på den årlige generalforsamling, hvor den første altså bliver afholdt i 2019.

Ny fødevarepolitisk tænketank: De gamle aktører har simpelthen fejlet

Forsiden lige nu

Kina er fortsat en af Carlsbergs vækstkaniner

Det er et gammelt marked for den store bryggerikoncern, men alligevel er Kina et af de fokusområder, der skal lede til ny vækst for Carlsberg. Det fortæller topchef Cees 't Hart, der samtidig understreger vigtigheden af, at bryggeriet fastholder sin position i landet.

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier