FødevareWatch

Fremtidsinvesteringer sender bundlinjen i bakgear hos Dina Food

En af landets større dessertleverandører går tilbage på bundlinjen, men alligevel har det været et tilfredsstillende år. Tilbagegangen skyldes nemlig fremtidssikringer af virksomheden, fortæller direktør og medejer.

Foto: Ritzau/Scanpix/Rune Pedersen

Handelsselskabet Dina Food forsyner en i høj grad landets foodservice- og grossistvirksomheder med kager og søde sager fra internationale kagehuse, som det danske selskab har agentur på.

I 2017 fokuserede man på at fremtidssikre virksomheden, hvilket betød flere investeringer i årets løb. Derfor er det en tilfreds direktør og medejer, Sten Jørgensen, som FødevareWatch fanger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier