FødevareWatch

121 år gammel forretning vil være ostens svar på Lagkagehuset

Formand for Ostehandlerforeningen vil kombinere vinbar og delikatesse i oste-kæde. Udgangspunktet er en 121 år gammel osteforretning fra Odense.

Foto: Colourbox

Rettelse kl 16:04: I første udgave af artiklen fremgik det, at Klingenberg er 200 år gammel. Klingenberg er 121 år gammel.

Den Odensebaserede osteforretning Klingenberg slår for første gang dørene op i 1897.

Knap 120 år senere bliver butikken overtaget af Kasper Østergaard, som er formand for Ostehandlerforeningen For Danmark, og ifølge Fyens Stifttidende er det formandens ambition at gøre Lagkagehuset kunsten efter:

"Måske i lidt mindre målestok, men jeg står med et unikt koncept, som jeg er sikker på vil kunne udbredes til hele landet. Hvor har du før set en gourmetbutik herhjemme med lækre oste, liflige vine og andre delikatesser og samtidig muligheden for at slå sig ned i ostebaren og få serveret det hele sammen med et godt glas vin," siger Kasper Østergaard til Fyens Stiftstidende.

Lige nu driver formanden Klingenberg Ost & Delikatesser i Odense og i Magasin på Kgs. Nytorv i København. Dertil har han en butik i Rødovre Centrum.

Ifølge avisen kommer inspirationen til konceptet fra blandt andet osteforretninger i Amsterdam, hvor det ikke er et sjældent syn, at kunderne både kan købe varerne med hjem eller spise dem ved mindre borde i butikken.

Midtjysk handelsselskab tilbage på rekordniveau

Foodservice Danmark skifter ud i bestyrelsen hos ostegrossist

Tyson Foods køber osteorienteret kødselskab 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier