FødevareWatch

Too Good To Be True? Da Mette Lykkes nye mission fik en hel side i New York Times

Indsigt: Madspildsfirmaet Too Good To Go er under Mette Lykkes ledelse vokset fra 20 til 110 medarbejdere. Hun blev mangemillionær på salget af Endomondo og kunne have levet i tilbagetrukket luksus, men vil helst have fingrene nede i forretningen.

Mette Lykke, adm. direktør i Too Good To Go.

I sidste uge bragte New York Times en helsidesannonce, der uden tvivl er en af de bedste omtaler, som et dansk selskab nogensinde har sikret sig kvit og frit.

"Vores største drøm for fremtiden er at stoppe al madspild," stod der med store typer på side 5 i den internationale udgave af avisen nedenunder et foto af Mette Lykke med et bredt smil og favnen fuld af kager og frugt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier