USA's bøfeksport til Japan buldrer af sted

Både på værdi og volumen er det japanske marked vokset til at indtage placeringen som det absolut vigtigste eksportmarked for amerikansk oksekød.
Foto: Scott Applewhite/AP Photo/Polfoto
Foto: Scott Applewhite/AP Photo/Polfoto

Fødevareproducerende lande over hele kloden har god fidus til den købestærke og store japanske befolkning, og fra amerikansk side er det i 2017 lykkedes at hæve afsætningen af oksekød med 19 pct. målt i volumen og med 25 pct. i værdi.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også