FødevareWatch

USA's bøfeksport til Japan buldrer af sted

Både på værdi og volumen er det japanske marked vokset til at indtage placeringen som det absolut vigtigste eksportmarked for amerikansk oksekød.

Foto: Scott Applewhite/AP Photo/Polfoto

Fødevareproducerende lande over hele kloden har god fidus til den købestærke og store japanske befolkning, og fra amerikansk side er det i 2017 lykkedes at hæve afsætningen af oksekød med 19 pct. målt i volumen og med 25 pct. i værdi.

Kødindustri byder ny frihandelsaftale velkommen

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier