FødevareWatch

Fire års famlen fører til kinesisk gennembrud

Efter i fire år at have "famlet lidt rundt" har direktør Poul Pedersen fra Thise Mejeri fået hul igennem til en partner, der kan sikre afsætning af de stadig større mængder økologisk mælk.

Foto: Casper DalhoffArkiv

Direktør i Thise Mejeri, Poul Pedersen, kigger med tilfredshed tilbage på et til tider udfordrende 2017, men nogle måneder inde i det nye regnskabsår har han også blik for, hvordan det særligt er gennem eksporten, at fremtiden for mejeriets ejere skal sikres.

Til FødevareWatch forklarer mejeridirektør Poul Pedersen, hvordan forretningerne i Sverige, Finland, Tyskland samt Holland og Belgien efter et lidt fladt 2017 er på kanten til at kunne vokse sig større. Særligt den svenske forretning er der på det hjemlige europæiske marked kommet hul på eksporten over Øresund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier