FødevareWatch

Hartmann-rival leverer stort set inden for skiven

Finske Huhtamäki har leveret stort set på linje med analytikernes forventninger i den sidste fjerdedel af 2017.

Finske Huhtamäki, der konkurrerer med danske Hartmann inden for emballage, har leveret stort set på linje med analytikernes forventninger i den sidste fjerdedel af 2017.

Regnskabet for sidste års fjerde kvartal viser en samlet omsætning på 745 mio. euro, hvor analytikerne havde regnet med 745,4 mio. euro ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News. På driften landede finnerne et justeret resultat på 65 mio. euro mod analytikernes forventning på 63,6 mio. euro,

Den del af forretningen, der konkurrerer med Hartmann - Fiber Packaging - voksede i sidste års fjerde kvartal 5 pct. på salget sammenlignet med samme kvartal året før. Til gengæld faldt det justerede driftsresultat med hele 44 pct., når det seneste kvartal sammenlignes med det tilsvarende året før.

Hartmann kommer med sit årsregnskab 28. februar.

 

Forsiden lige nu

Kompromisløs chokolademager: "Det er rigtig dyrt at sige nej"

Otte år med underskud har trukket grimme spor gennem regnskaberne hos chokoladeforretningen Oialla. Først nu begynder adm. direktør Rasmus Bo Bojesen at høste frugterne af sliddet med at sige nej til de kunder, der ikke har villet betale prisen for hans superchokolade.

Her er alle årets danske michelinstjerner

Der er i dag blevet uddelt michelinstjerne til de danske restauranter, og Danmark kan nu bryste sig af at have 26 michelinrestauranter med i alt 31 stjerner. Se alle de danske michelinstjerner her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier