FødevareWatch

Hartmann-rival leverer stort set inden for skiven

Finske Huhtamäki har leveret stort set på linje med analytikernes forventninger i den sidste fjerdedel af 2017.

Finske Huhtamäki, der konkurrerer med danske Hartmann inden for emballage, har leveret stort set på linje med analytikernes forventninger i den sidste fjerdedel af 2017.

Regnskabet for sidste års fjerde kvartal viser en samlet omsætning på 745 mio. euro, hvor analytikerne havde regnet med 745,4 mio. euro ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News. På driften landede finnerne et justeret resultat på 65 mio. euro mod analytikernes forventning på 63,6 mio. euro,

Den del af forretningen, der konkurrerer med Hartmann - Fiber Packaging - voksede i sidste års fjerde kvartal 5 pct. på salget sammenlignet med samme kvartal året før. Til gengæld faldt det justerede driftsresultat med hele 44 pct., når det seneste kvartal sammenlignes med det tilsvarende året før.

Hartmann kommer med sit årsregnskab 28. februar.

 

Forsiden lige nu

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Arla lukker endnu et mejeri

Arla Foods har besluttet at lukke det sydvestjyske Endrup Mejeri, som det seneste år har fungeret som modningscenter og pakkeri for oste.

Dansk fødevaresikkerhed blandt verdens bedste

Danmark har et godt ry på fødevarefronten, ifølge parterne bag det offentligt-private initiativ Food Nation. Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen peger på et uudnyttet potentiale eksportpotentiale for danske fødevarevirksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier