FødevareWatch

Norske Peppes Pizza gør krav på sit navn i Danmark

Den norske pizzakæde Peppes Pizza vil have små danske pizzeriaer af samme navn til at ændre det. Nu er der optakt til en navnestrid.

Foto: PR/POLFOTO/AP/arkiv

Flere små pizzeriaer i Danmark risikerer at miste retten til navnet "Peppes",efter den norske pizzagigant Peppes Pizza har henvendt sig til flere indehavere for at få dem til at ændre navn.

Det skriver TV Øst.

Et af de pizzarier, som TV Øst fremhæver, er restauranten Peppes i Næstved, der er ejet af Erhan Kekec.

"Det er for dårligt. Når navnet er blevet til et varemærke i Næstved, så synes jeg ikke, at man kan komme så mange år efter og gøre krav på det og sige, at man har patent på det uden at have reageret på det," siger Erhan Kekec til TV Øst.

Det er uvist, hvad der ligger til grund for den norske pizzakædes henvendelser, og om det sker som led i et muligt dansk indtog, men i pizzeriaerne frygter man, at kravene kan få økonomiske konsekvenser af den ene eller anden art.

Bøfkonge fortryder navnestrid med lille fisker

Stor svensk grossist får ny milliardaftale med Burger King

Nordens største take away-pizzakæde vil til Danmark

Forsiden lige nu

Kompromisløs chokolademager: "Det er rigtig dyrt at sige nej"

Otte år med underskud har trukket grimme spor gennem regnskaberne hos chokoladeforretningen Oialla. Først nu begynder adm. direktør Rasmus Bo Bojesen at høste frugterne af sliddet med at sige nej til de kunder, der ikke har villet betale prisen for hans superchokolade.

Her er alle årets danske michelinstjerner

Der er i dag blevet uddelt michelinstjerne til de danske restauranter, og Danmark kan nu bryste sig af at have 26 michelinrestauranter med i alt 31 stjerner. Se alle de danske michelinstjerner her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier