FødevareWatch

Norske Peppes Pizza gør krav på sit navn i Danmark

Den norske pizzakæde Peppes Pizza vil have små danske pizzeriaer af samme navn til at ændre det. Nu er der optakt til en navnestrid.

Foto: PR/POLFOTO/AP/arkiv

Flere små pizzeriaer i Danmark risikerer at miste retten til navnet "Peppes",efter den norske pizzagigant Peppes Pizza har henvendt sig til flere indehavere for at få dem til at ændre navn.

Det skriver TV Øst.

Et af de pizzarier, som TV Øst fremhæver, er restauranten Peppes i Næstved, der er ejet af Erhan Kekec.

"Det er for dårligt. Når navnet er blevet til et varemærke i Næstved, så synes jeg ikke, at man kan komme så mange år efter og gøre krav på det og sige, at man har patent på det uden at have reageret på det," siger Erhan Kekec til TV Øst.

Det er uvist, hvad der ligger til grund for den norske pizzakædes henvendelser, og om det sker som led i et muligt dansk indtog, men i pizzeriaerne frygter man, at kravene kan få økonomiske konsekvenser af den ene eller anden art.

Bøfkonge fortryder navnestrid med lille fisker

Stor svensk grossist får ny milliardaftale med Burger King

Nordens største take away-pizzakæde vil til Danmark

Forsiden lige nu

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Arla lukker endnu et mejeri

Arla Foods har besluttet at lukke det sydvestjyske Endrup Mejeri, som det seneste år har fungeret som modningscenter og pakkeri for oste.

Dansk fødevaresikkerhed blandt verdens bedste

Danmark har et godt ry på fødevarefronten, ifølge parterne bag det offentligt-private initiativ Food Nation. Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen peger på et uudnyttet potentiale eksportpotentiale for danske fødevarevirksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier