FødevareWatch

HKScan skifter ud på hjemlig ledelsesgang

Det skorter ikke på nyheder fra den finske slagterikoncern, og som så ofte før i de seneste år bliver der skiftet ud i det øverste ledelselslag.

Foto: HKScan/PR

Endnu en dag og endnu en udskiftning, fristes man til at sige, når det handler om nyheder, der handler om den finske slagterikoncern HKScan.

Tirsdag er det nyheden om, at koncernens direktør for det finske marked, Jyrki Karlsson, har valgt at opsige sit job i koncernen for i stedet at blive operationel direktør i fødevarekoncernen Kaslink Foods. Han stopper i sit nuværende job med udgangen af marts.

Som afløser for Jyrki Karlsson har HKScan-ledelsen udpeget Kati Rajala, der i forvejen har sin gang i HKScan. Hun skal fremover være del af den øverste ledelse i koncernen, hvor hun refererer direkte til Jari Latvanen, der er øverste koncernchef i HKScan.

Kati Rajala har forud for sin tid i HKScan haft en ledende stilling i fødevarevirksomheden Snellmanin Kokkikartano Oy ligesom hun også har en fortid i Fazer Group.

Ny formand i dansk HKScan-bestyrelse

Stor finsk slagterikoncern varsler underskud

HKScan får ny finansdirektør

Forsiden lige nu

Kompromisløs chokolademager: "Det er rigtig dyrt at sige nej"

Otte år med underskud har trukket grimme spor gennem regnskaberne hos chokoladeforretningen Oialla. Først nu begynder adm. direktør Rasmus Bo Bojesen at høste frugterne af sliddet med at sige nej til de kunder, der ikke har villet betale prisen for hans superchokolade.

Her er alle årets danske michelinstjerner

Der er i dag blevet uddelt michelinstjerne til de danske restauranter, og Danmark kan nu bryste sig af at have 26 michelinrestauranter med i alt 31 stjerner. Se alle de danske michelinstjerner her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier