FødevareWatch

HKScan skifter ud på hjemlig ledelsesgang

Det skorter ikke på nyheder fra den finske slagterikoncern, og som så ofte før i de seneste år bliver der skiftet ud i det øverste ledelselslag.

Foto: HKScan/PR

Endnu en dag og endnu en udskiftning, fristes man til at sige, når det handler om nyheder, der handler om den finske slagterikoncern HKScan.

Tirsdag er det nyheden om, at koncernens direktør for det finske marked, Jyrki Karlsson, har valgt at opsige sit job i koncernen for i stedet at blive operationel direktør i fødevarekoncernen Kaslink Foods. Han stopper i sit nuværende job med udgangen af marts.

Som afløser for Jyrki Karlsson har HKScan-ledelsen udpeget Kati Rajala, der i forvejen har sin gang i HKScan. Hun skal fremover være del af den øverste ledelse i koncernen, hvor hun refererer direkte til Jari Latvanen, der er øverste koncernchef i HKScan.

Kati Rajala har forud for sin tid i HKScan haft en ledende stilling i fødevarevirksomheden Snellmanin Kokkikartano Oy ligesom hun også har en fortid i Fazer Group.

Ny formand i dansk HKScan-bestyrelse

Stor finsk slagterikoncern varsler underskud

HKScan får ny finansdirektør

Forsiden lige nu

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Arla lukker endnu et mejeri

Arla Foods har besluttet at lukke det sydvestjyske Endrup Mejeri, som det seneste år har fungeret som modningscenter og pakkeri for oste.

Dansk fødevaresikkerhed blandt verdens bedste

Danmark har et godt ry på fødevarefronten, ifølge parterne bag det offentligt-private initiativ Food Nation. Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen peger på et uudnyttet potentiale eksportpotentiale for danske fødevarevirksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier