FødevareWatch

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail, skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Forandringens vinde blæser endnu en gang på Anders Laursens skrivebord, og efter et par år som medejer og direktør i Rokkedahl Food, det tidligere Rokkedahl Kylling, erstatter han i nærmeste fremtid arbejdspladsen i Nibe med en ditto i Kolding.

Vi startede fra stort set nul og har i dag en topmoderne fabrik, små 30 ansatte og en omsætning, som er vokset ganske betragteligt i 2017."

Anders Laursen, adm. direktør, Rokkedahl Food

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier