Delika-direktør: Listeria-sag har sat rigtig meget på pause

Det er gravalvorligt, når Fødevarestyrelsen finder listeria hos en fødevareproducent. Det ved man hos Delika, hvor direktør Kurt Møller har brugt et helt år på at få rettet op på den situation, som opstod sidste år kort før jul.
Foto: /ritzau/JAN DAGØ
Foto: /ritzau/JAN DAGØ

Tre en halv dage i midten af december 2016 har haft meget stor indflydelse på, hvad det efterfølgende år har været for en størrelse for pålægskoncernen Delika Food Group.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også