Som FødevareWatch kunne skrive i begyndelsen af oktober fra Anuga-messen i Køln, har Naturli' Foods længe brygget på lanceringen af dets plantefars Naturli' Hakket.
Dengang ville Henrik Lund, der er selskabets direktør, dog ikke afsløre, hvor plantefarsen ville blive solgt, men nøjes med at konstatere, at der var tale om en "international detailkæde."
Ifølge Politiken er der tale om Dansk Supermarked, der vil have det veganske fars i kølemontrerne fra årsskiftet.
I oktober lagde Henrik Lund ikke skjul på, at plantefarsen er udset en nøglerolle i selskabets fremtidige vækst og fortalte, at man havde postet "en forholdsvis stor tocifret millioninvestering" i udviklingsarbejdet.
"Vi gik ind i det, fordi vi kunne se, at markedet er oversvømmet af utroligt mange kødfri alternativer af meget svingende kvalitet. Det er for nemt at tilbyde vegetarprodukter, hvor du fylder dem op med æggehvideprotein. Hvis man vil lave plantebaserede produkter, skal det være 100 pct. af en kvalitet, der er på højde med high-end produkter inden for de kategorier, man bevæger sig i," sagde Henrik Lund.
Naturli Foods' plantekød skal udfordre kødindustrien
L&F vil cementere Danmarks frontposition på økologi
Stort projekt skal puste liv i europæiske planteproteiner