FødevareWatch

Tican-chef: Mindre fleksibilitet med ny aftale

Aftalen om indføje et protokollat til den eksisterende overenskomst er den bedste løsning i en svær situation, fortæller Tican-direktør Ove Thejls, der dog ser visse udfordringer på fleksibiliteten i fremtiden.

Foto: Katinka Hustad

Godt nok begyndte slagterne på de to Tönnies-ejede slagterier SB Pork i Brørup og Tican i Thisted igen at slibe knivene onsdag morgen, men det er ikke nogen henrykt direktør i form af Ove Thejls, som FødevareWatch fanger til et par korte kommentarer om det seneste døgns slagteristrejke.

"Det får nogle konsekvenser. Det skal forstås sådan, at når man lægger to store funktioner sammen i en enkelt stor funktion, er der nu blevet lavet en aftale om, hvordan det indtil videre skal aflønnes - altså hvordan akkordsystemet skal være bygget op omkring funktionen," siger Ove Thejls overordnet om følgerne af, at man tirsdag med hjælp fra Slagteriernes Arbejdsgiverforening (DI) og Fødevareforbundet NNF fik indføjet et protokollat til den eksisterende overenskomst.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier