FødevareWatch

Nestlé investerer i spansk mælkeproduktion

Det schweiziske fødevarekonglomerat har planer om at øge salget af kondenseret mælk i Mellemøsten, og det skal en større spansk produktion hjælpe med på vej.

Foto: Nestlé/PR

De mellemøstlige forbrugere skal i fremtiden også kunne få fingrene i den kondenserede mælk, som fødevarekonglomeratet Nestlé fremstiller, og derfor har schweizerne investeret i udvidelser af en produktion i Spanien.

Af Just-food.com fremgår det ikke, hvor stor investeringen er.

Ud af produktionen, som befinder sig i det nordvestlige hjørne af Spanien i Pontecesures og som skal øges med 30 pct., vil Nestlé særligt have fokus på at øge salget i De Arabiske Emirater, Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar og Saudi Arabien.

En femtedel af fabrikkens fremtidige kapacitet svarende til 9500 ton, skal shippes af sted til de seks lande.

Udvidelsen betyder arbejde til 160 nye medarbejdere.

To personer forlader Nestlés direktion

Nestlé lægger buræggene på hylden

Sød mælk og frysetørret kaffe løfter Nestlés danske salg

Forsiden lige nu

Kammeradvokaten på vej med kras kritik af Fiskeristyrelsen

Kammeradvokaten, der siden sidste efterår har kigget på sagsbehandlingen i Fiskeristyrelsen, afleverer i dag en 250 sider lang rapport, som ifølge kilder med kendskab til sagen beskriver "en rådden kultur i styrelsen". Det erfarer Watch Medier.

Lars Løkke til Meat 2030: Vi er bagefter tidsplanen og der skal handles nu

Spørgsmålet om, hvordan kødindustrien kan og skal spille sammen med forbrugernes stigende krav om bæredygtighed, samlede onsdag en god del af lederne inden for den danske kødbranche til en Danish Crowns konference Meat 2030. For som det er i dag, er kødproduktion blandt verdens største klimasyndere.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier