FødevareWatch

Nestlé investerer i spansk mælkeproduktion

Det schweiziske fødevarekonglomerat har planer om at øge salget af kondenseret mælk i Mellemøsten, og det skal en større spansk produktion hjælpe med på vej.

De mellemøstlige forbrugere skal i fremtiden også kunne få fingrene i den kondenserede mælk, som fødevarekonglomeratet Nestlé fremstiller, og derfor har schweizerne investeret i udvidelser af en produktion i Spanien.

Af Just-food.com fremgår det ikke, hvor stor investeringen er.

Ud af produktionen, som befinder sig i det nordvestlige hjørne af Spanien i Pontecesures og som skal øges med 30 pct., vil Nestlé særligt have fokus på at øge salget i De Arabiske Emirater, Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar og Saudi Arabien.

En femtedel af fabrikkens fremtidige kapacitet svarende til 9500 ton, skal shippes af sted til de seks lande.

Udvidelsen betyder arbejde til 160 nye medarbejdere.

To personer forlader Nestlés direktion

Nestlé lægger buræggene på hylden

Sød mælk og frysetørret kaffe løfter Nestlés danske salg

Forsiden lige nu

Skipperpibe-ejere får ny svensk slikchef

På samme måde, som Cloetta i Danmark og Norge fik ny direktør i december skal den svenske del af forretningen til sommer også have ny direktør. Den nye direktør kommer fra en direktørpost i Findus-koncernen.

Unibake-direktør: 2017 bød på flere gennembrud

I et brødmarked, der som mange andre dele af detailhandlen har været særdeles udfordret af flad eller vigende vækst, hæfter Unibake-direktør Allan Christiansen sig ved, at 2017 bragte gennembrud for eksporten i en etableret kategori og et nybrud i økologiproduktionen.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier