FødevareWatch

Aktionærforening kritiserer Carlsberg for lukket fest

Når Carlsberg torsdag holder kapitalmarkedsdag, må småinvestorer og pressen blive udenfor. Den beslutning kritiserer Dansk Aktionærforening.

Foto: Carlsberg

Danmark største bryggeri Carlsberg får kritik for at være for lukket af Dansk Aktionærforening, der varetager små, private aktionærers interesser.

Det skriver Berlingske Business.

Torsdag holder Carlsberg kapitalmarkedsdag, hvor topledelsen fortæller om strategi og retning, men mødet er kun for de store investorer og analytikere, og det falder Leonhardt Pihl, der er direktør i Dansk Aktionærforening, for brystet.

"Vi må ikke være med hos Carlsberg. Der er ellers en positiv trend på det område i dansk erhvervsliv, hvor de børsnoterede selskaber generelt bliver mere åbne. Men det gælder ikke Carlsberg, som faktisk snarere er gået den modsatte vej, og det undrer os, fordi Carlsberg ellers historisk set har været et meget åbent og kommunikerende selskab," siger han til avisen.

Han kritiserer samtidig, at erhvervspressen heller ikke er inviteret med til kapitalmarkedsdagen.

Carlsberg siger til Berlingske, at selskabet ønsker at være åbne og transparente, men at "lige denne dag er for investorer og analytikere."

Ny dansk Carlsberg-chef: Jeg har ikke jobbet om to år, hvis vi ikke vinder

Dansk læskedriksfirma henter profil hos Carlsberg

Carlsberg-direktør er røget helt op i løntoppen blandt C20-cheferne

Carlsberg i skudlinjen for fejl i årsrapport og kritisabelt bonusprogram

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier