Danske cocktail-iværksættere har bygget egen fabrik og gør klar til eksport

Nohrlund har serveret cocktails til festivaler som Northside, Grøn Koncert og Distortion, men den unge virksomhed har langt større ambitioner.
Foto: Nohrlund
Foto: Nohrlund

Det er tre år siden, at den nu 28-årige Søren Aamand sammen med 30-årige Anders Houmann etablerede Nohrlund med ambitionen om at skabe et færdiglavet produkt, der kan overgå langt de fleste frisklavede cocktails.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også