FødevareWatch

Rig spritfamilie oplever rekordsalg og stort overskud i jubilæumsår

Spiritusimportøren Hans Just har leveret en rekordomsætning i året, hvor virksomheden fylder 150 år. Et nyt fokus på det polske marked har givet pote.

Hans Just Group A/S, der er ejet af den stenrige familie Just Karberg, fejrer i år 150 års fødselsdag, og det sker med endnu et gyldent regnskab.

Det skriver Børsen.

Bundlinjen drøner frem, og overskuddet efter skat er i 2016/17-regnskabet løftet til 91,9 mio. kr. mod 75,6 mio. kr. året før. Samtidig er omsætningen på rekordhøje på 1,2 mia. kr. for spiritusselskabet Hans Just.

Ifølge selskabets direktør Thomas Just Karberg, der er femte generation i familieselskabet, skyldes fremgangen en ny nordisk strategi, færge-shopping og whiskyglade polakker.

"Polen har før været domineret af vodka, men nu er der en optur inden for vin og spiritus, og vi er især stærke på whiskydelen, hvor vi introducerer nye brands på det polske marked. At gå ind på det polske marked var en større kamel at sluge. Så inden for det næste år kommer vi bestemt ikke ud på nye markeder," siger Thomas Karberg til avisen.

Velhavende spritbrødre vil ikke længere sælge snaps til danskerne

Fyrstelig rig spiritusfamilie propper flere millioner i lommerne - og sætter rekord

Spiritusfamilie kan poppe champagnen efter nyt regnskab

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier