FødevareWatch

Carlsberg-konkurrent sænker forventningerne til det russiske marked

Tyrkiske Anadolu Efes har nedjusteret 2017-forventningerne til det russiske marked, hvor bryggeriet er i konkurrence med danske Carlsberg.

Bryggeriet har nedjusteret forventningerne til det russiske marked på grund af regulering og usædvanligt koldt vejr.

Efes venter nu en negativ, lav encifret vækst på det russiske marked i hele 2017. Tidligere lød forventningen på en flad markedsudvikling.

"På grund af den fortsatte effekt af regulering af PET-plasticflasker og kolde vejrforhold, forventer vi nu lav encifret negativ vækst og derfor ikke flad vækst i 2017," skriver Efes i regnskabet om det russiske marked.

Samlet set bød Anadolu Efes regnskab for andet kvartal på en nedjustering af forventningerne og et sæt regnskabstal, der ikke helt levede op til analytikernes estimater.

Omsætningen i andet kvartal fra det tyrkiske bryggeri udgjorde 3,76 mia. tyrkiske lira, godt 6,71 mia. kr., hvor analytikerne havde forventet en omsætning på 3,71 mia. lira.

Til gengæld landede nettoresultatet på 175,1 mio. lira, markant lavere end analytikernes prognose på 252,7 mio. lira ifølge estimater fra Bloomberg News.

Carlsberg-konkurrent tror på vækst i 2017 efter milliardtab på valuta

Tyrkiske Efes ser bedring i Rusland

Underskuddet vokser hos tyrkisk storbryggeri

Forsiden lige nu

Specialspiritus møver sig ind hos stort vinselskab

Efterspørgslen på specialspiritus og spiritus af høj kvalitet stiger og stiger, fortæller direktør hos vingrossisten H.J. Hansen Vin. Hun ser både en nuværende og fremtidig vækstlomme i at tilbyde de rigtige spiritusmærker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier