Fynsk konkursramt brygger arbejder sammen med tv-kok

Anders Coisbo, som i efteråret måtte se sit øleventyr i Coisbo Beer gå konkurs, har levet et nyt ølkoncept og en øl sammen med tv-kokken Thomas Herman.
Foto: PR
Foto: PR

Bryggeren Anders Coisbo sagde allerede kort efter konkursen i sit Coisbo-bryggeri sidste efterår, at "en iværksætter som jeg kan ikke bare sidde på hænderne og vente," da han få måneder efter konkursmelding startede brygningen af sin nye juleøl hos brygerriet Ørbæk.

Og nu er der så igen nyt fra Anders Coisbo.

Ifølge TV2 Fyn har bryggeren etableret selskabet og brandet The Man Behind og indgået et samarbejde med den fra tv kendte kok Thomas Herman. De to har sammen lavet øllen The Man Behind & Herman, en økologisk øl med kamilleblomst og citrongræs. Den er som Coisbos seneste bryg lavet hos Ørbæk.

"Thomas Herman og jeg har ofte snakket om at brygge en øl sammen. Vi går begge to enormt meget op i den gode smag, så det var en sjov proces at gå rundt i hans køkken og lege med forskellige smage. Vi har eksperimenteret og fintunet smagen, og resultatet er blevet en undergæret pilsner med et meget rent smagsbillede – en læskende øl til alle, der kan lide en pilsner," udtaler Anders Coisbo til TV2 Fyn.

Fynsk brygmester brygger igen

Stor uenighed om fynsk mikrobryggers fald

Prisvindende mikrobryggeri er begæret konkurs

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også