FødevareWatch

Fynsk bryggeridirektør om 2016-resultat: "Alt over nul er godt"

Budgetudfordringer tvinger Midtfyns Bryghus til at aflevere regnskab under fanen going concern. Men sådan har det altid været, fortæller ejeren. Han er stolt over, at regninger og lån bliver betalt samtidig med, at der kan laves et lille plus.

Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau

Konkurrencen på markedet for specialøl er skærpet de senere år, og det kan mærkes hos Midtfyns Bryghus, at antallet af danske bryggerier er steget til over 200 i 2016.

Med 123.000 kr. i overskud har bryggeriet i 2016 næsten halveret sit overskud i forhold til 2015, hvor det lå på 227.000 kr. Bruttofortjenesten er ligeledes gået tilbage med ca. 200.000 kr. fra 3,06 mio. kr. til 2,88 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier