Dåseøllen er på vej ud af skammekrogen

Specialbryggerne er blevet vilde med dåsen. Den er både en effektiv solbeskytter, bevarer smagen godt og appellerer mere til folket, lyder det fra branchen. Trenden ses på dette års ølfestival i København.
Foto: Sacha Sennov
Foto: Sacha Sennov

"Folk vil have store, fede, juicy øl på dåse – det er fremtiden."

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også