FødevareWatch

Cocktailrevolutionen har kurs mod de danske stuer

Drinks som isbjørnen og filuren får konkurrence. Rivalerne er de gamle sjusklassikere. Det sker, fordi cocktailrevolutionen er begyndt at sprede sig til resten af landet, lyder det fra fagfolk.

Her ses Ariel Sequerra igang med at mixe sin cocktail for dommerne til VM i cocktails i Danmark. | Foto: Polfoto

I mange år har kosmopolitterne gået og fablet om old fashions og negronier, mens den ene smarte cocktailbar efter den anden er poppet op i verdens mange hovedstader.

Fænomenet er kendt som cocktailrevolutionen. Og herhjemme er den begyndt at sive ud under Københavns volde og ud i resten af landet, lyder det fra kendere i spiritusbranchen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier