Kombinationen af Baileys og kaffe er velkendt, og det populære blandingsprodukt eksisterer i et utal af varianter.
Nu kommer endnu et alternativ på de danske hylder, når Baileys lancerer en drikkeklar iskaffe, som kombinerer et blend af Arabica og Robusta-kaffe med mælk og Baileys.
Iskaffen får en alkoholprocent på 4 og vil blive produceret i Esbjerg på det tapperi, der laver Cocio.
"Iskaffe-trenden har længe ulmet på caféerne, mens de drikkeklare varianter først nu for alvor er på vej frem. Derfor har Baileys planlagt en række spændende aktiviteter i København i løbet af forsommeren," siger Malin Möllerberg, Nordisk PR-Manager hos Diageo, i en pressemeddelelse.
Det nyeste medlem af Baileys-familien matcher en stigende efterspørgsel på drikkeklar iskaffe. I februar 2016 viste en undersøgelse fra Euromonitor, at markedet for iskaffe de seneste par år er vokset med 12 pct.
Diageo-direktør: Afgifter blokerer for nye danske mikrodestillerier
Er Diageo på vej tilbage i whisky-kampen?
Dansk spirituschef forfremmet til international position