Cocio skal tappe Baileys nye iskaffe

Chokolademælken på Cocios tapperi skal nu dele lokaler med en ny iskaffe med Baileys, som holder 4 pct. alkohol.
Foto: Diageo PR-foto
Foto: Diageo PR-foto

Kombinationen af Baileys og kaffe er velkendt, og det populære blandingsprodukt eksisterer i et utal af varianter.

Nu kommer endnu et alternativ på de danske hylder, når Baileys lancerer en drikkeklar iskaffe, som kombinerer et blend af Arabica og Robusta-kaffe med mælk og Baileys.

Iskaffen får en alkoholprocent på 4 og vil blive produceret i Esbjerg på det tapperi, der laver Cocio.

"Iskaffe-trenden har længe ulmet på caféerne, mens de drikkeklare varianter først nu for alvor er på vej frem. Derfor har Baileys planlagt en række spændende aktiviteter i København i løbet af forsommeren," siger Malin Möllerberg, Nordisk PR-Manager hos Diageo, i en pressemeddelelse.

Det nyeste medlem af Baileys-familien matcher en stigende efterspørgsel på drikkeklar iskaffe. I februar 2016 viste en undersøgelse fra Euromonitor, at markedet for iskaffe de seneste par år er vokset med 12 pct.

Diageo-direktør: Afgifter blokerer for nye danske mikrodestillerier

Er Diageo på vej tilbage i whisky-kampen?

Dansk spirituschef forfremmet til international position

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også