FødevareWatch

Carlsberg-finansboss spektakulært tilbage med børsnotering af delebiler

Noteringen af delebilselskabet Green Mobility bliver den første børsnotering i København på First North i fem år – Jørn P. Jensen er både medejer og bestyrelsesmedlem i selskabet.

Den tidligere koncernfinansdirektør hos Carlsberg, Jørn P. Jensen, er medejer af delebilselskabet Green Mobiliy, der skal noteres på fondsbørsens First North i løbet af i år. | Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv

Der har været lidt stille omkring Carlsbergs tidligere koncernfinanschef Jørn P. Jensen, siden han i 2015 forlod bryggeriet efter 15 år.

Men nu er han tilbage på ret så spektakulær vis via delebilselskabet Green Mobility A/S.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier