FødevareWatch

Carlsberg søsætter tysk offensiv

Carlsbergs tyske bryggerigruppe sætter et massivt angreb ind på det benhårde tyske ølmarked med en investering i blandt andet et nyt bryggeri. Ambitionen er en klar topplacering på udvalgte områder.

Foto: Philip Davali

Carlsberg har vendt blikket mod Tyskland, hvor selskabet investerer i et nyt bryggeri, der skal stå klar ved Hamborg i 2019.

Det skriver Børsen.

Det nye bryggeri er en del af en ny Carlsberg offensiv på det tyske ølmarked, der betragtes som et af verdens hårdeste. Det forklarer marketingdirektør for Carlsberg Tyskland, Kristian Walsøe.

"Vi skal være nummer et eller to i de markeder, vi opererer i, derfor skal markedet mod syd bygges stærkere op. Vi har i overensstemmelse med vores gruppestrategi, Sail'22, lagt en solid plan, der skal sikre, vi fortsætter den stærke vækst, vi de seneste tre år har genereret," siger han til Børsen.

Planen omfatter bl.a. fokus på udvalgte storbyer og lancering af nye specialøl og non-alkohol-produkter. Carlsberg Deutschland omsætter for et milliardbeløb og har omkring 1100 medarbejdere.

Målet skal nås i 2018 - ellers stopper Carlsbergs direktør

Carlsberg har udskiftet en tredjedel af topledelsen

Specialøl eller ej? Det bør diskuteres

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier