Sådan optimerer Carlsberg Danmarks største bryggeri

Skal Carlsbergs største danske bryggeri tilbage i topform, skal der langt mere måling og detaljestyring ind i træningslokalet. Kom med bag den nye produktionsdirektørs strategi for, hvordan man effektiviserer et industribryggeri med 42 år på bagen.
Foto: Sacha Sennov
Foto: Sacha Sennov

Det er ikke kun i toppen af Carlsberg, der er sket forandringer siden, bryggeriet skiftede ud på direktørposten for hele koncernen i starten af 2015, hvor hollænderen Cees ’t Hart kom ind.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også