FødevareWatch

Tysk sponsor: Cult leder efter smuthuller

Det tyske firma Stölting mener, at Cult blot leder efter en vej ud af det fælles cykelsponsorat.

Foto: Ernst Van Norde/Polfoto/Arkiv

Onsdag meddelte firmaet Cult Energy, at det trækker sig fra samarbejdet med tyske Stölting om det fælles sponsorat af det professionelle kontinentalhold Cult Energy - Stölting Group.

I en pressemeddelelse forklarede Cult, at Stölting ikke har levet op til sine forpligtelser, og derfor ønsker man ikke at fortsætte samarbejdet.

Cult erklærer, at Stölting ikke har sørget for dets aftalte forpligtelser, hvilket ikke er korrekt"

Stölting i en pressemeddelelse
Den køber man dog ikke i den tyske virksomhed, hvor man i en pressemeddelelse fremfører, at Cult Energy blot leder efter en vej ud af sponsoratet.

"Stölting Cycling GmbH er overraskede over nyheden og mener, at Cult ganske enkelt leder efter en udvej i forhold til sponsoratet, fordi man ikke har råd til at fuldføre sin forpligtelse," skriver firmaet i en pressemeddelelse ifølge feltet.dk.

Tidligere onsdag lød det fra grundlæggeren af Cult, at tilliden var væk, fordi man mente, at Stölting havde brudt en aftale om at købe materiel fra Cult, hvilket betød, at rytterne ikke fik udbetalt løn i november.

"Tilliden er desværre væk. Cult kan ikke have et tæt samarbejde med et firma, hvis moral ikke stemmer overens med vores værdier. Som konsekvens heraf har vi per dags dato valgt at opsige vores sponsorat," lød det fra Cults grundlægger, Brian Sørensen, i en pressemeddelelse.

Det er man ikke enig i hos Stölting.

"Cult erklærer, at Stölting ikke har sørget for dets aftalte forpligtelser, hvilket ikke er korrekt. Det officielle samarbejder begynder først fra den 1. januar, og Stölting har opfyldt alle sine pligter i forhold til at forberede 2016-sæsonen, lyder det videre fra virksomheden i pressemeddelelsen.

Cult trækker sig som sponsor for cykelhold

Ny Cult-chef vil bevare 'vildskaben'

Cult satser på markeder langt fra det danske

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier