FødevareWatch

Coca-Cola går til kamp mod citrussygdom     

I Florida kæmper appelsinindustrien med appelsintræsdræberen Citrus Greening Disease. Coca-Cola har tidligere doneret penge til forskning i sygdommen, og nu er der sendt endnu en portion penge af sted. 

Foto: Colourbox

Coca-Cola har igen doneret 1,5 millioner dollars til University of Florida, hvor man forsker i at udrydde sygdommen Citrus Greening Disease, der længe har givet appelsintræsindustrien i USA store problemer.

Det skriver southeastfarmpress.com.

”Bevillingen fra Coca-Cola gør, at forskerne ved Institut for Fødevarer og Landbrug kan tage arbejdet med citrussygdommen et skridt videre ud og samtidig arbejde hurtigere for at finde en kur imod den. Det gør, at alle i industrien samarbejder om problemet,” siger Jack Payne, der er seniorvicepræsident for Landbrug og Naturlige Ressourcer ved University of Florida.

Donationen fra Coca Cola, der vil blive distribueret i summer af 500.000 dollars over de kommende tre år, skal bruges til at sikre bæredygtige forskningsprogrammer under forskningsenheden the Citrus Research and Development  Foundations Inc.

Det er anden gang på tre år, at Coca Cola donerer 1,5 millioner dollars til University of Florida til kampen mod citrusdræberen. Resultaterne fra det tidligere sponsorat har bidraget til opdagelser, som potentielt kan bruges i sygdomsbekæmpelsen.

Amerikansk appelsinindustri under angreb

Appelsinjuicen er presset i USA

Coca-Cola-selskab indgår samarbejde med Kraft

 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier