FødevareWatch

Sønderjysk teselskab satser på eksport

Sønderjyske Kocemba’s, der producerer mousserende te, er i løbet af halvandet år kommet ud til flere markeder i udlandet, men ambitionerne hos de deltidsansatte medarbejdere er endnu større.

Foto: Mik Eskestad

I sønderjyske Christiansfeld har sommelieren Jacob Kocemba gået og brygget på en helt speciel drik.

I selskabet Kocemba’s er han nemlig begyndt at brygge mousserende te, der findes i fem forskellige smagsvarianter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier