FødevareWatch

Harboes får ny finansdirektør

Den nye finansdirektør har en baggrund fra konkurrenten Royal Unibrew, hvor han har haft en række ledelsesposter. (Rettet)

Foto: PR / Harboes Bryggeri

Rettet 11. juli kl. 08:11. Tidligere fremgik det, at Simon Andersson tidligere havde været ansat i Royal Unibrew fra 2015 til 2019. Det var imidlertid i perioden fra 2005 til 2019, han var ansat i Royal Unibrew. FødevareWatch beklager fejlen.)

Harboes Bryggeri A/S skifter ud i ledelsen med en ny finansdirektør.

Det skriver koncernen i en selskabsmeddelelse.

Den nye finansdirektør bliver Simon Andersson, der kommer fra en stilling som finansdirektør i Lantmännen Schulstad. Før det var han fra 2005 til 2019 ansat i Royal Unibrew, hvor han havde en række ledelsesposter.

Bl.a. har han i en årrække været leder af Royal Unibrews Group Controlling samt Plant Director i Italien.

”Vi glæder os meget til samarbejdet med Simon Andersson, der bringer stærke finansielle kompetencer til bryggeriet, og som samtidig har en indgående kommerciel viden om og erfaring med ledelse af virksomheder inden for FMCG. Simon bliver en værdifuld tilføjelse til vores ledelsesteam, der i de kommende år skal arbejde målrettet på at realisere vores strategi og skabe fornyet vækst og indtjening i koncernen,” udtaler bestyrelsesformand Bernard Griese i meddelelsen.

Simon Andersson tiltræder stillingen senest 1. november 2022. Han bliver samtidig en del af direktionen.

Han erstatter Michael Møller Jensen, der tiltrådte posten som finansdirektør i februar 2020, hvor han kom fra en post som finansdirektør i kiks- og kagevirksomheden Bisca.

Harboes vil blæse til angreb på ølmarked

Harboes løfter salget og lander lille overskud

Harboes finansdirektør fratræder i juli

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier