FødevareWatch

Royal Unibrew udvider produktion - kan nu lave 300.000 dåser i timen

Udvidelsen gør det samtidig muligt for bryggeriet at lancere flere, nye og bæredygtige produkter.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Bryggerivirksomheden udvider produktionen på sit bryggeri i Faxe i en sådan grad, at bryggeriet nu kan producere 300.000 dåser i timen, skriver TV2 Øst.

”Det betyder jo rigtig meget for os. Vi producerer jo Danmarks sodavand, Faxe Kondi og Pepsi, og så producerer vi rigtig mange eksportvarer her i Faxe og diverse øller. Vi er vokset meget de sidste par år, og det her betyder jo, at vi kan blive ved med at vokse i de kommende år,” siger økonomichef hos Royal Unibrew, Lars Vestergaard.

Udvidelsen gør, at Royal Unibrew nu kan lave forskellige former og størrelser af dåser samt mindske plasticforbruget på indpakning, som står for 45 pct. af bryggeriets CO2-udledning. Netop bæredygtigheden har været en stor grund til produktionsudvidelsen, oplyser TV2 Øst.

Af samme grund bryggeriet derfor til at udvide sin portefølje med nye produkter - såsom bæredygtige former for sixpacks med indpakning lavet af pap frem for plastic.

Aqua D’or laver comeback efter dyk under pandemien

Saftselskab får vendt bøtten - nu har de Unibrew i ryggen

Royal Unibrew køber op i cocktailproducent

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier