FødevareWatch

Bryghus i nyt minus - fordobling af produktionen skal sikre bundlinjen

Østjyske Skanderborg Bryghus kommer ud af 2021 med nyt stort minus, men en ny fordobling af bryggeriets produktion og solid ordrebog skal sikre bund under forretningen.

Foto: Joachim Ladefoged/JPA

Den lange, seje bakke for østjyske Skanderborg Bryghus ser ud til at flade ud.

Bryggeriet har med endnu et underskud for 2021 på 9,1 mio. kr. rundet et samlet underskud på over 25 mio. kr. de seneste tre år. Bryggeriet fra 2015 satsede i 2018 på en stor udvidelse af kapaciteten, men forretningen med at kontraktbrygge for andre og opbygge egne mærker har været tungt under pandemien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier