FødevareWatch

Carlsbergs kommunikationschef stopper

Den nu tidligere kommunikationschef har en fortid som kommunikationsrådgiver ved Ulveman & Børsting samt som presserådgiver for Kopenhagen Fur.

Foto: SANG TAN/AP

Kommunikationschefen for Carlsberg Group, Nina Brønden Jakobsen, fratræder sin stilling. Det skriver hun på et LinkedIn-opslag.

I opslaget lægger hun vægt på, at hun som kommunikationschef har ”navigeret i en række udfordrende emner” som ansvarlig for ekstern kommunikation for koncernen såvel som for Carlsberg Danmark. Men nu har hun valgt at sige op grundet sit privatliv, skriver hun.

”Det har været en spændende og lærerig rejse, men til tider har det også været udfordrende at skulle klare jobbet og være en mor til et lille barn på samme tid. Derfor tager jeg en pause for at fokusere på min familie, før jeg beslutter mig for, hvad der er det næste for mig,” skriver hun i opslaget.

Nina Brønden Jakobsen har tidligere arbejdet som kommunikationsrådgiver ved Ulveman & Børsting samt som pressekonsulent ved Kopenhagen Fur. Hun besatte stillingen som Carlsberg Groups kommunikationschef sidste år.

Carlsberg satser mere på alkoholfri og på Asien

Intern vagthund advarede Carlsberg om korruption i Hviderusland

Gassen kappet til Carlsbergs bryggerier i Polen og Bulgarien

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier