FødevareWatch

Onlineinvesteringer sikrede Danmarks ældste vinhandler endnu et overskud

Digitale investeringer forede lommerne i Kjær & Sommerfeldt, der forsætter fremgangen efter et mindre coronaforårsaget tilbageslag i 2020. Vinhandleren ”bobler af energi og overskud,” siger adm. direktør og ejer.

Foto: PR/Kjær & Sommerfeldt

Siden Mads Stensgaard overtog ejerskabet af Kjær & Sommerfeldt i 2008, er omsætningen tredoblet, ligesom bundlinjen hvert år har vist fremgang lige på nær i det svære og coronaplagede 2020. Og 2021 var ingen undtagelse.

I et netop offentliggjort regnskab for året leverer Danmarks ældste vinhandler en bundlinje på 20,9 mio. kr. Holdt op mod 2009 er det en forbedring på mere end 31 mio. kr., skriver selskabet i en pressemeddelelse uden at ville løfte sløret for omsætningstal. I 2020 lød årsresultatet efter skat på 9,8 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier