FødevareWatch

Rekom og Spritfabrikken Danmark køber sig ind i dansk spiritusfirma

Ambitionerne for væksten er store i selskab stiftet af arving fra milliardkoncernen FLSmidth, efter at Rekom og Spritfabrikken Danmark er blevet en del af ejerkredsen.

Foto: Peter Thomsen / Watch Medier

Den danske bargigant køber sig sammen med Spritfabrikken Danmark ind i det danske spiritusfirma I Am Drinks for et ukendt beløb.

Det skriver Finans.

Selskabet har indtil nu været ejet af stifter og arving til milliardkoncernen FLSmidth, Martin Bundgaard. Ifølge ham handler beslutningen om at få nye partnere med i I Am Drinks om at forløse selskabets potentiale.

"Det handler simpelthen om, at Rekom og Spritfabrikken er de helt naturlige partnere til at hjælpe med at forløse I Am Drinks’ vækstpotentiale. De kommer med hver deres ekspertise på begge sider i vores værdikæde. Spritfabrikken Danmark på produktsiden og Rekom på kunde- og afsætningssiden. Derfor er vi det helt perfekte match for hinanden," siger han i en skriftlig kommentar til Finans.

I Am Drinks producerer vin og vodka under eget varemærke og har endnu ikke præsteret et overskud, men forventningerne er ifølge avisen store i kølvandet på det nye samarbejde.

I 2020 lød bundlinjen på minus 3 mio. kr. mod minus 1,7 mio. kr. året før. I toppen steg minusset fra 175.833 kr. til 1,2 mio. kr.

Rekom-bagmand køber ikonisk københavnerbygning

Trods nedlukning og restriktioner: Adam Falberts formue vokser yderligere

18 diskoteker idømmes bøder for karteldannelse 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier