FødevareWatch

Coca-Cola vil have førsteret til gamle plastflasker

Jagten på plastflasker er nu blevet så intens, at Coca-Cola opfordrer andre virksomheder til at holde nallerne fra de for dem dyrbare flasker.

Foto: Pelle Rink/Ritzau Scanpix.

Coca-Cola vil førsteret til at genbruge gamle plastflasker og have producenter af alt fra havemøbler til legetøj til at holde nallerne væk.

Plastflaskerne bliver lige nu jagtet, som var det guld, fordi det af virksomhederne anses for at være den mest bæredygtige plastløsning lige nu, skriver Finans.

"Vi skal have lov at genbruge den plastik, vi selv sender i markedet, og andre industrier skal ikke bryde dette loop ved at lave højkvalitetsplastik om til legoklodser, tøj og møbler," siger Annette Spanggaard, der er CSR-direktør i Coca-Cola Danmark, til Finans.

Coca-Cola og andre producenter, der bruger plastik i produktionen, bliver snart underlagt et skærpet ansvar ift. at indsamle brugt emballage. Oven i hatten stiller man fra EU-side også krav om, at man per 2025 skal bruge mindst 30 pct. genanvendt plast i nye plastikflasker.

Coca-Cola stadfæster europæiske mål om CO2-neutralitet i 2040

Coca-Cola stiger efter hævet anbefaling fra Guggenheim

Coca-Cola gennemfører sit største opkøb til dato 

Mere fra FødevareWatch

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage og i Irma får man også ny kædedirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier