FødevareWatch

Nyt lavpunkt for Joe & The Juice i Norge

Den danske kaffe- og juicekæde lander rekordstort underskud for striben af norske kaffebarer, der har leveret minus på bundlinjen de seneste mange regnskabsår.

Foto: Jens Dresling

Udsigterne til en protabel forretning i Norge ser fortsat grumset ud for kaffe- og juicekæden joe & The Juice. Selskabet har sålede netop landet et rekordunderskud, skriver norske Dagens Næringsliv.

De 28 norske kaffebarer i den danske koncern har i seneste regnskabsår udløst et underskud før skat på knap 33 mio. NOK, svarende til 24 mio. kr., og har samlet set tabt 109 mio. NOK i de seneste seks år, omtrent 80 mio. kr.

Kædens norske omsætning er landet på 115,5 mio. NOK mod 128,9 mio. NOK i 2019 og egenkapitalen er ifølge mediet på minus 119,7 mio. NOK, men ventes reetableret via en gældskonvertering i 2022.

Tidligere på året fik kaffeselskabet, der er ejet af kapitalfondene General Atlantic fra USA og svenske Valedo, skudt 200 mio. kr. ind i frisk kapital fra en ny investor i form af den cypriotiske familiefond NNS Holding.

Pengene skal blandt andet bruges til at føre vækstplanerne om 100 nye kaffebarer ud i livet.

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier