FødevareWatch

Barkonsortium føler sig kørt over i kviktestudbud

En gruppe natklubejere bød ind på opgaver med kviktest i hovedstaden, men opgaven gik deres næse forbi, selvom de stod næst i køen, skriver Berlingske.

Bjarke Reventlow stå blandt andet bag natklubberne Zoo, Blume og The Jane i København | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

I et forsøg på at aktivere de mange hjemsendte ansatte og benytte de mange ledige lokaler i København bød natklubejer Bjarke Reventlow sammen med barkoncernen Rekom og lægevikarbureauet SurgiTeam ind på opgaven med kviktest i hovedstaden under navnet Redoc. Det skriver Berlingske.

Konsortiet blev nummer to i udbuddet efter SOS International, men da de senere blev smidt på porten, gik opgaven i stedet til Copenhagen Medical. Og Redoc satsede på at komme ind i varmen ved næste udbud, men kom sidenhen aldrig i nærheden af milliardforretningen med kviktest.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier