Rebæl vokser på juicemenuer til michelinrestauranter og lemonader i supermarkeder

Selv om det kun er et par år siden, at Emil Døi van Dijk Thorborg grundlagde juice- og cocktailvirksomheden Rebæl, er der allerede nu god fart i skoene på iværksætteren og hans partner, kokken Morten Steen Andersen.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Rynkeby holder næsen oven vande i udfordrende år
For abonnenter
Naturfrisk lancerer nyt forretningsben
For abonnenter
Nedlukninger slår stort hul i DSB's kioskforretning
For abonnenter