FødevareWatch

Royal Unibrew indstiller Deloitte til tredje revisor på fire år

Efter en udbudsproces, hvor i alt tre revisionsfirmaer er blevet målt og vejet, har Deloitte fået revisoropgaven i fremtiden.

Royal Unibrew har efter en udbudsproces indstillet Deloitte som ny revisor i stedet for KPMG.

Det fremgår af bryggeriets indkaldelse til den ordinære generalforsamling den 28. april.

KPMG har siden april 2018 hjulpet bryggeriet med at holde styr på regnskaberne. Tidligere var det Ernst & Young, der påtog sig den opgave. Ernst & Young var revisor i perioden 2014-2018.

Efter en udbudsproces, hvor i alt tre revisionsfirmaer er blevet målt og vejet, har Deloitte nu fået revisoropgaven fremadrettet.

"Baggrunden for, at Vederlagsudvalget indstiller Deloitte til valg på generalforsamlingen, er særligt deres erfaring med at arbejde med børsnoterede selskaber, Deloitte’s tilgang til revisionsprocesser og Deloitte’s kompetencer i forbindelse med digitale revisionsløsninger," skriver selskabet i indkaldelsen.

 

Mere fra FødevareWatch

EU-lovgivning vil koste fødevarebranchen 140 millioner kroner

Det vil i gennemsnit koste alle fødevarevirksomheder et par tusinde kroner at overgå til nye regler om betalingsfrister og ansvarlig handel. De årlige omkostninger er dog reduceret kraftigt ved dansk beslutning om overimplementering, anslår Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Venstre vil åbne restauranter uden coronapas

Som et af fem konkrete forslag til en hurtigere genåbning vil Venstre have åbnet for både udendørs og indendørs servering på restauranter uden coronapas, når der senere på ugen skal forhandles om yderligere åbning af samfundet.

Corona har bremset Nettos vækst i Polen

Hvor det tyske marked under pandemien minder om danskernes indkøbsmønster, ser billedet anderledes ud i Nettos polske butikker. Nettos direktør, Michael Løve, løfter sløret for årets gang i kædens udenlandske filialer.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier