FødevareWatch

Hemmeligt bryggeri på vej til jysk provinsby

Et nyt erhvervslejemål åbner spørgsmålet om, hvilken mikrobrygger der er ved at sætte blus under egne tanke.

(ILLUSTRATION) | Foto: PR/Bryggeriforeningen

En spillecafé på Egeris Torv i Skive vil snart skulle være de nye rammer for et unavngivent mikrobryggeri baseret i den jyske provinsby.

Det skriver Skive Folkeblad, hvor forretningsfører for udlejeren AAB, Gert Holm, uddyber, at der er tale om "en spændende ny ting".

"Der har været interesse for lokalerne, men vi var ikke interesseret i at få en lejer, hvis erhverv allerede er repræsenteret på stedet. Derfor har det taget lidt længere tid, end vi kunne ønske," siger Gert Holm til avisen, hvor han samtidig forsikrer, at der ikke er tale om en ny afdeling hos Hancock.

Præcis hvem der er tale om, oplyser han dog ikke til avisen.

Bryggerier og cafeer foreslår pulje til kommunale projekter 

2021-ølsalg ligger 17,7 procent under niveau 

Mere fra FødevareWatch

Sløv sagsbehandling bremser fastfoodkædes udvidelse

Fastfoodkæden Sunset Boulevard har i år haft planer om at åbne seks til otte restauranter rundt om i Danmark. De planer er dog blevet skudt til hjørne på grund af lange ventetider på en byggesagsbehandler og byggetilladelser.

EU-lovgivning vil koste fødevarebranchen 140 millioner kroner

Det vil i gennemsnit koste alle fødevarevirksomheder et par tusinde kroner at overgå til nye regler om betalingsfrister og ansvarlig handel. De årlige omkostninger er dog reduceret kraftigt ved dansk beslutning om overimplementering, anslår Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Venstre vil åbne restauranter uden coronapas

Som et af fem konkrete forslag til en hurtigere genåbning vil Venstre have åbnet for både udendørs og indendørs servering på restauranter uden coronapas, når der senere på ugen skal forhandles om yderligere åbning af samfundet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier