FødevareWatch

Dansk opfinder af papirflaske til Coca-Cola og Carlsberg ser ind i globalt gennembrud

Med stærke ejere og giganter på kundelisten står den danske papirflaskeproducent Paboco efter års udviklingsarbejde over for sit kommercielle gennembrud. I år skal de første produkter ud på hylderne, derfra er banen kridtet til massiv vækst, fortæller CEO.

Foto: Paboco/PR

Henvendelserne til Paboco tikker ind fra hele verden, men Slangerup-virksomheden ryster på hovedet og siger pænt nej tak.

"Vi holder vores fokus på at videreudvikle vores produkt og på de kunder, vi har," forklarer Pabocos adm. direktør, Helle Høst-Madsen, som overtog rorpinden i den danske papirflaskeproducent i sommer, over for CleantechWatch.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier