FødevareWatch

Direktør støver Nørrebro Bryghus af og kigger i nye retninger

Et år efter sin ankomst til Nørrebro Bryghus har Martin Thomsen på flere fronter sat sit klare præg på forretningen. Som del af ny strategi har den tidligere Gorms-driftsdirektør skruet markant op for salget i detail, og der er meget mere på vej efter et 2020, som endte i rødt.

Foto: Sacha Sennov

Selv beskriver han det første år som del af Nørrebro Bryghus som "interessant og udfordrende".

Men der hersker ingen tvivl om, at 2020 ikke har formet sig helt som ventet, da Martin Thomsen i begyndelsen af 2019 tiltrådte som direktør for først restaurationsselskabet Nørrebro Bryghus for i sommer også at blive chef for bryggeridelen i Baldersbrønde Bryggeri.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier