FødevareWatch

Alefarm får succesfuld start på First North-børsen

Fredag formiddag tog den københavnske minibørs First North imod Alefarm og aktierne blev sendt op med 18 pct.

Foto: PR / Alefarm Brewing

Det familiedrevne mikrobryggeri Alefarm Brewing har fået en god start på den københavnske minibørs, First North, hvor aktierne bliver sendt op med 18 pct. til 5,90 kr.

Aktien har haft et par turbulente første timer på børsen, hvor den først blev handlet i 5,10 kr. for derefter at stige til 6,50 kr., og den havde klokken 10.50 lagt sig på 5,90 kr.

Alefarm har solgt 5,4 millioner nye aktier til 5 kr. per styk, og selskabet har dermed kunnet sikre sig et bruttoprovenu på 27 mio. kr.

Alefarm Brewing blev etableret i 2015 og har produktion i Greve.

Da børsklokken lød fredag morgen blev hans liv forandret Øl-iværksætter fastholder tech-tankegang efter børsnotering Mikrobrygger satser på cyberspace efter børsdebut 

Mere fra FødevareWatch

Sløv sagsbehandling bremser fastfoodkædes udvidelse

Fastfoodkæden Sunset Boulevard har i år haft planer om at åbne seks til otte restauranter rundt om i Danmark. De planer er dog blevet skudt til hjørne på grund af lange ventetider på en byggesagsbehandler og byggetilladelser.

EU-lovgivning vil koste fødevarebranchen 140 millioner kroner

Det vil i gennemsnit koste alle fødevarevirksomheder et par tusinde kroner at overgå til nye regler om betalingsfrister og ansvarlig handel. De årlige omkostninger er dog reduceret kraftigt ved dansk beslutning om overimplementering, anslår Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Venstre vil åbne restauranter uden coronapas

Som et af fem konkrete forslag til en hurtigere genåbning vil Venstre have åbnet for både udendørs og indendørs servering på restauranter uden coronapas, når der senere på ugen skal forhandles om yderligere åbning af samfundet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier