FødevareWatch

Aarhusianer brygger på femtende år "uden de store dikkedarer"

Aarhus Bryghus skal ikke erobre verden. Det er på hjemstavnen, øllet skal leve, mener brygmester og ejerleder Niels Buchwald, der leverer øl til 200 butikker og restaurationer i lokalområdet. Som sideprojekt er spiritus blevet hans con amore-projekt, og det involverer bl.a. tømmer fra et skibsslag i 1864.

Niels Buchwald blev uddannet brygmester i 1984 og har tidligere arbejdet hos både Thor- og Ceres-bryggerierne i det hedengangne Jyske Bryggerier. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA

I maj er det 15 år siden, at brygmester Niels Buchwald slog dørene til Viby-bryggeriet Aarhus Bryghus. Selv siger ejerlederen, at kodeordet til forretningsstrategien er "business as usual", og det er udmærket, mener han.

"Vi har et produkt, som folk rigtig godt kan lide, og det spreder sig stille og roligt uden de store dikkedarer," siger han til FødevareWatch. Brygmesteren er godt tilfreds med sit seneste regnskabsår – også selvom tallene på toplinjen ikke har ændret sig synderligt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier