FødevareWatch

Aarhusianer brygger på femtende år "uden de store dikkedarer"

Aarhus Bryghus skal ikke erobre verden. Det er på hjemstavnen, øllet skal leve, mener brygmester og ejerleder Niels Buchwald, der leverer øl til 200 butikker og restaurationer i lokalområdet. Som sideprojekt er spiritus blevet hans con amore-projekt, og det involverer bl.a. tømmer fra et skibsslag i 1864.

Niels Buchwald blev uddannet brygmester i 1984 og har tidligere arbejdet hos både Thor- og Ceres-bryggerierne i det hedengangne Jyske Bryggerier. Foto: Joachim Ladefoged/JPA

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier