FødevareWatch

Syv venner samler midtjysk landsby om whiskydestilleri

Tre arkæologer, lige så mange musikere og en økologisk landmand producerer whisky for lokalsamfundet i den midtjyske landsby Sall. "Vi har jo set, hvordan lokalmiljøer er smuldret her i Udkantsdanmark," siger medstifter Snævar Albertsson.

Syv venner fra Sall er gået sammen om at åbne et whiskydestilleri. Fra venstre Lars Egelund, Martin Sejr, Mathias Broch, Thomas Rye, Snævar Albertsson, Kåre Gyldenløve og Thomas Holm. Foto: Sall Whisky Distillery PR-foto

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier