FødevareWatch

Nyt tilbageslag for AB Inbev i indisk millionby

En appeldomstol har afvist verdens største bryggerikoncern, der kæmper en indædt kamp for at få omstødt en dom, som forhindrer kæmpen i at sælge øl i millionbyen New Delhi.

Foto: Danish Siddiqui/REUTERS / Ritzau Scanpix

AB Inbev bliver fortsat holdt på pinebænken i Indien, hvor ølkæmpen et halvt år efter en domsafsigelse ikke må sælge øl i og omkring New Delhi.

Ifølge Reuters er endnu en appel kort før jul faldet til jorden, og dermed er der fortsat ikke udsigt til, at AB Inbev kan få lov at sælge øl før tidligst i starten af 2021.

I sommer blev AB Inbev ramt af et forbud mod salg i New Delhi efter en treårig efterforskning af Sabmiller, der siden 2016 har været ejet af Anheuser-Busch Inbev, som viste, at selskabet havde brugt duplikerede stregkoder for at betale lavere skat i byen.

Myndighederne i New Delhi beordrede et treårigt forbud af ølsalg fra AB Inbev, der er den næststørste spiller på det indiske ølmarked, men det blev siden omstødt til en 18 måneders udelukkelse. Den udelukkelsesperiode kæmper AB Inbev stadig med at få nedbragt.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier